bancos logos

La banca europea es dispara un 6% i tiba de les borses del Vell Continent aquest dimecres. Sense una notícia que aparentment justifiqui aquestes fortes pujades, la veritat és que el sector està sent un dels més castigats enguany, amb l'EURO STOXX Banks que ha perdut un 45% des dels seus màxims de febrer per la crisi del coronavirus.

A l'Ibex 35 destaquen les alces del Sabadell (+9%), BBVA (+5%), CaixaBank (+4%), Bankinter (+5%) i Banc Santander (+4%).

"És molt aviat per parlar d'un sòl de mercat, però el triple suport (que no triple sòl) als mínims anuals i històrics suggereixen almenys un sòl de curt termini", reconeix l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez.

"Encara que cal destacar que tenim també dues importants resistències molt a la vora, els màxims d'abril en 58,58 punts i els màxims de finals de març en 62,45 punts", prossegueix.

"La veritat és que tot indica que el rebot en curs hauria de tenir continuïtat, amb un primer objectiu de pujada a la zona dels 69-70 punts (38,2%) i per damunt els 75 punts (50% d'ajust/reculada)", destaca.

I el més important és el suport que té per sota, aquests 47-48 punts, de manera que "tota potencial recuperació dels preus passa perquè tant sí com no es respectin els mínims de març, d'abril i de maig", conclou.

Noticias relacionadas

contador