dl international consolidated airlines group sa iag consumer discretionary travel and leisure travel and leisure airlines ftse 100 premium british airways ba 20230328 2310
Sharecast graphic / Josh White

Banc Sabadell ha elevat aquest divendres lleugerament el preu objectiu d'IAG, fins als 2,50 euros (+4% enfront de l'anterior), cosa que implica atorgar-li un potencial de revaloració de més del 40%. Alhora, ha reiterat el seu consell de comprar.

IAG

  • 1,98€
  • 0,89%

Diu el banc que el mercat està sent excessivament pessimista respecte a IAG. "Estaria posant en preu un potencial de deteriorament operativa que seria compatible amb una forta debilitat en preus i un augment del cost de combustible del 10% enfornt de l'escenari base, cosa que ens sembla cauta i poc realista tenint en compte l'entorn i les dinàmiques actuals", escriuen els experts de Sabadell.

L'entitat ha revisat les estimacions d'IAG pel millor entorn de preus, "sent-hi més positius a curt termini i més prudents a llarg", explica.

IAG cotitza a aproximadament 5 vegades EV/EBITDA 2024 enfront del 6 vegades històric i el 7 vegades dels seus competidors. Sabadell subratlla que, malgrat la bona evolució borsària el 2023 (+28%), el seu comportament a mitjà termini és negatiu.

Des del punt de vista tècnic, IAG s'ha pres un descans després de les pujades de les primeres setmanes del mes de novembre. "La companyia podria estar donant forma a un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions una vegada que l'hem vist cobrir el buit alcista que va deixar als 1,7625 euros. De moment, les seves perspectives tècniques són bones", apunten els experts de Borsamania. "Per confirmar una extensió de les pujades, hauríem d'esperar a la superació de la resistència als 1,8925 euros, màxims del novembre. El seu comportament en aquest nivell de preus és clau."

Noticias relacionadas

contador