ep archivo   melia international hotels
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Banc Sabadell recomana ara comprar les accions de Meliá. Els seus analistes consideren que és un "valor a llarg termini" i donen als seus títols un potencial superior al 27%, fixant el preu objectiu de 7,71 euros per acció.

  • 7,31€
  • -2,53%

"Òmicron ha aportat més confiança que el final de la Covid-19 sigui a prop i els resultats del quart trimestre del 2021 van donar més visibilitat sobre la capacitat de Meliá per ser més rendible en un entorn normalitzat", expliquen.

Estimen que l'impacte de la guerra Rússia-Ucraïna es limitaria al risc de menys poder adquisitiu dels clients per la inflació (encara que ja existia previ al conflicte), "però creiem que l'excés d'estalvi juntament amb la demanda embassada permetrà compensar-ho".

A més, revisen les seves estimacions de vendes per al període 2022-2024 un 5,4% per sobre i pel que fa a EBITDA ho eleven un 11%. Entre les raons hi ha l'actualització del pla d'obertures, la millora del RevPAR i el palanquejament operatiu del negoci, "amb una bona evolució de costos el 2021 que permet ser més optimistes (més pes del canal directe i digitalització)", afirmen.

Durant l'exercici 2021, Meliá va retallar les pèrdues un 67,6%, fins als 192,9 milions d'euros, enfront de les xifres del 2020, quan la companyia hotelera va registrar uns números vermells de 595,9 milions d'euros en els moments més durs de la pandèmia de la Covid-19.

Noticias relacionadas

contador