• 400.000 passatgers es veuran afectats per les cancel·lacions
ep avionesryanair
RYANAIR

La companyia de vols irlandesa ha confirmat aquest dijous que hi haurà noves cancel·lacions fins a març de 2018. Amb aquestes noves modificacions fins a 400.000 persones poden veure afectades.

  • 17,08£
  • 0,00%

L'aerolínia ha explicat que "volaran 25 avions menys en les rutes des dels mesos d'octubre fins a març de 2018", segons el e-mail. L'aerolínia justifica la mesura per alentir el seu creixement per tal d'"eliminar tot risc de futures cancel·lacions afegides". Posteriorment, deixarà d'operar 10 aeronaus de les 445 que volen a partir del mes d'abril de 2018, sumant cancel·lacions i modificacions en els itineraris durant el qual l'aerolínia ha qualificat un període de "baix creixement".

L'aerolínia ho va confirmar enviant un correu electrònic als seus clients

En un correu enviat als passatgers que tenien comprats els bitllets, el president de Ryanair, Michael O'Leary, es disculpa per aquestes noves cancel·lacions i subratlla que "al voltant del 99% dels 129 milions d'usuaris de la companyia no es veuran afectats".

La decisió de l'empresa irlandesa suposarà que fins a 400.000 passatgers es veuran afectats per les suspensions. A aquestes cal afegir-hi els 315.000 que van patir els 2.000 vols que va cancel·lar al setembre per les suposades vacances de pilots.

El president de la companyia, Michael O'Leary, es va disculpar per aquestes noves cancel·lacions i ha subratllat que "al voltant del 99% dels 129 milions d'usuaris de la companyia no es veuran afectats".

Aquestes suspensions se sumen a les 2.000 ja anunciades fins a finals d'octubre que han portat les associacions de consumidors a posar-se en peu de guerra.

ES VAN ENVIAR PROMOCIONS FINS AL DIVENDRES

Després del comunicat enviat divendres a la nit, crida poderosament l'atenció la intenció de Ryanair de cancel·lar vols fins a març de 2018 ja que fins divendres passat es van seguir enviant correus de promoció amb ofertes de tan sols 10 euros.

"Tenim 1 milió de seients en oferta des de només 9,99 € durant 4 dies! Disponibles en més de 1.000 rutes de tota la nostra xarxa. Afanya't, les places disponibles s'esgotaran ràpid! La promoció acaba el dilluns 25 de setembre a mitjanit. Viatja entre octubre i febrer", sentenciava el mail.

Noticias relacionadas

contador