rwe sede
RWE
32,19€
  • 0,30€
  • 0,94%

La companyia alemanya de subministrament energètic RWE va guanyar 830 milions d'euros durant els sis primers mesos de 2019, xifra que suposa multiplicar per cinc els seus guanys del mateix període de l'exercici anterior, quan va aconseguir un benefici net atribuïble de 162 milions, segons ha informat la companyia.

No obstant, la 'utility' alemanya va indicar que, en excloure de la seva comptabilitat l'aportació d'Innogy, el negoci de renovables que serà adquirit per E.On, el seu benefici net ajustat durant el primer semestre va ser de 914 milions d'euros, xifra que representa una millora interanual del 33,8%.

En referència a això, RWE ha indicat que "el major interès durant les pròximes setmanes estarà posat en la transacció amb E.On, que espera completar el setembre".

"El marc per al futur de RWE Renewables ha estat definit, hem seleccionat l'equip directiu, i la integració ha estat preparada tot el que podíem sota les lleis de competència. Estem llestos!", va declarar Rolf Martin Schmitz, conseller delegat d'RWE.

La companyia ha confirmat les seves previsions per al conjunt de 2019, quan espera arribar a un resultat brut d'explotació (Ebitda) ajustat d'entre 1.400 i els 1.700 milions, mentre que el benefici net ajustat se situarà entre 500 i 800 milions d'euros.

contador