ep archivo   fachada de la sede de rovi
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Molt bones notícies les que ha rebut Rovi aquest dimarts, que puja al voltant d'un 2%. L'FDA (Food and Drug Administration) nord-americana ha aprovat el medicament Risvan (Risperidona ISM) per tractar l'esquizofrènia en adults. Diuen els experts de Jefferies que no tothom esperava que finalment arribés aquest vistiplau i que, per tant, aquest anunci “serà ben rebut”. Afegeix que aquesta aprovació "valida la plataforma ISM de Rovi i el potencial per llançar productes tant als EUA com a Europa".

  • 85,85€
  • 0,12%

Mitjançant la plataforma tecnològica ISM, Rovi desenvolupa nous productes per substituir l'administració oral de fàrmacs subjectes a preses diàries per injectables d'acció prolongada. Les seves característiques permeten obtenir amb rapidesa nivells terapèutics del medicament després de la seva administració, sense necessitat d'utilitzar dosis orals o dosis de reforç o injeccions de càrrega addicionals per assolir i mantenir els nivells de forma predictible i sostinguda en el temps, la qual cosa suposa més probabilitat poder satisfer les necessitats clíniques del pacient.

Jefferies afegeix que, actualment, manté exclòs Risvan de la seva valoració de Rovi, ja que "no estem segurs del model de venda final i de l'impacte a l'estat de pèrdues i guanys". Tot i això, ho valoren per separat i ho inclouen com a part del seu preu objectiu a 6,7 euros per acció. Jefferies té actualment un preu objectiu de 66 euros per a Rovi (sense Risvan) i un consell de comprar. Rovi cotitza clarament per sobre del preu (82,15 euros).

"Amb l'anunci d'aprovació d'aquest matí, també esperem l'anunci d'un soci als Estats Units al seu moment, on esperem conèixer més sobre l'oportunitat comercial i el seu impacte", afegeix la companyia d'analistes.

contador