ep la exministra de trabajo fatima banez en el acto de eleccion del presidente de la asamblea
Óscar J.Barroso - Europa Press - Archivo

Laboratoris Farmacèutics Rovi abordarà durant la seva pròxima junta general d'accionistes, que se celebrarà el 20 d'octubre, el nomenament de l'exministra d'Ocupació i Seguretat Social Fátima Báñez com a nova consellera, amb la categoria d'externa independent, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 85,00€
  • 0,35%

Báñez, que va abandonar la política el mes de març passat amb el propòsit d'incorporar-se a l'empresa privada, succeeix en el càrrec a Enrique Castelló Leal, qui va presentar la seva dimissió després de complir-se dotze anys des del seu nomenament com a conseller de Rovi, la qual cosa afectava la seva qualificació com a conseller extern independent.

El nomenament de l'exministra d'Ocupació com a consellera de la companyia serà pel termini estatutari de quatre anys, a comptar des de la data de la reunió de la junta d'accionistes.

A la junta d'accionistes s'abordarà a més el repartiment d'un dividend de 0,1751 euros per acció amb càrrec al resultat de 2019, que es farà efectiu el 19 de novembre.

Noticias relacionadas

contador