ep economiaempresas- rosa garcia nueva consejera delegadagrupo aliberico
ALIBÉRICO

El fabricant de productes semitransformats d'alumini Alibérico, ha incorporat Rosa García com a consellera delegada, càrrec de nova creació dins de l'estructura de la companyia que va fundar Clemente González Soler fa més de dues dècades.

Alibérico ha destacat que García està considerada com una de les directives empresarials espanyoles més reconegudes del sector tecnològic. Llicenciada en Ciències Matemàtiques per la Universitat Autònoma de Madrid, ha desenvolupat la seva carrera en el sector de les Tecnologies de la Informació (TIC), en haver estat presidenta de Microsoft Ibèrica i Siemens Espanya, entre altres alts càrrecs.

La incorporació de Rosa García a Alibérico suposa un avanç en la professionalització de la seva estructura de govern corporatiu dins del procés de transició generacional de la multinacional industrial.

Entre els seus principals objectius, la nova consellera delegada pretén aconseguir un creixement sostenible i reforçar el posicionament del grup en les àrees d'innovació i tecnologia, a més de convertir-lo en un referent mundial en el nou paradigma de la indústria 4.0.

Noticias relacionadas

contador