• "No ha proposat res en sis mesos, posi’s a treballar en comptes de presentar mocions de censura", ha dit Rivera
juan roig, mercadona

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha estat l'encarregat d'obrir la segona jornada del debat de la moció de censura d’Units Podem contra Mariano Rajoy. "El seu únic objectiu és destrossar el PSOE, que tingui menys escons que el seu partit", li ha dit a Pablo Iglesias.

Rivera ha deixat clar a Iglesias que a Ciutadans "no el recolzarem perquè els seus problemes interns no els resoldrem al Congrés". "Vostè és el menys valorat pels espanyols, no genera consens. No té un programa viable, ni un model solvent, es presenta sense lideratge...", ha insistit el líder de la formació taronja, que ha criticat que en Podem "no treballen, no negocien i no arriben a acords".

El president de Ciutadans ha començat la seva intervenció de forma mordaç. "La classe mitjana espanyola està farta de pujades d'impostos" i Podem només proposa apujar-los encara més, ha criticat Rivera, que ha preguntat directament a Iglesias si "va a expropiar Mercadona", perquè només "proposa monopolis i mediocritat" i expropiació d'empreses. "Per decret no pot nacionalitzar empreses ni pujar els salaris. Aquesta no és la solució", ha recordat el diputat de la formació taronja, que ha assenyalat que les de Podem són "polítiques obsoletes" que "no serveixen per crear riquesa i sense riquesa no se surt de la pobresa".

Rivera li ha dit a Iglesias que es troba en el model viejuno(sic) i li ha recomanat que surti del ''tramabus’’ de Podem i vingui més per la Cambra baixa perquè la majoria de les propostes que va fer aquest dimarts o ja s'han aprovat o ja s'han tramitat. "No ha proposat res en sis mesos, posi’s a treballar en comptes de presentar mocions de censura", ha dit el diputat taronja, que ha definit el líder de la formació estatge com "demolicions Iglesias".

Després d'això, Rivera s'ha mostrat convençut que "Espanya tindrà un futur diferent, però aquest futur no serà vostè". "Tinc menys por de la seva ideologia que de la seva incompetència", ha assenyalat el parlamentari, que ha retret a Iglesias que "vol guanyar en aquesta moció el que no va guanyar a les urnes".

Noticias relacionadas

contador