ep la ministra para la transicion ecologica en funciones teresa ribera comparece en rueda de prensa
Eduardo Parra - Europa Press

La vicepresidenta i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha expressat aquest dijous el seu respecte per la renúncia de Jordi Sevilla a la presidència de Red Eléctrica (REE) i ha negat que ella hagi influït en aquesta decisió: "Tenim molta rumorologia, però mai hi ha hagut una ingerència per part d'aquesta ministra".

"És un senyor que coneixem tots, per la seva gran capacitat expansiva en termes de comunicació, i si no se sent còmode en el context que diu, de les referències externes del context regulador, potser és comprensible que se'n vagi", ha afirmat en declaracions als mitjans abans de participar en la presentació del BforPlanet al Palau de la Música de Barcelona.

Ribera ha agraït a Sevilla el seu esforç per intentar consolidar l'empresa, que ha qualificat com una de les "joies de la corona" de l'IBEX 35, i ha sostingut que REE necessita una relació fluïda amb el Govern.

Així, ha defensat que ara "el més important és que aquesta empresa, en ple procés de canvi, d'obertura i d'introducció de noves activitats, recuperi la tranquil·litat", després de la sortida de Sevilla, que ha qualificat de "particularment cridanera".

contador