ep inauguracion de la planta de biomasa de ence en puertollano
JCCM

Les continuades caigudes en els títols de Ence des de la zona de màxims anuals de principis d'any encaixen a la perfecció dins del que és un moviment en 'throw back' a l'àmplia formació d'implicacions en doble sòl que es confirmava a la fi de 2020.

  • 3,22€
  • 0,12%
Análisis Técnico
S2
4.50
R1
5
R2
5
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Doncs sí, encara que no ho sembli el doble sòl que confirmava Ence a la fi de 2020 segueix el seu curs. És cert que el moviment en 'throw back' a la línia clavicular de la figura li ha pres molt de temps, fins i tot es pot parlar d'un doble 'throw back' a l'important suport (abans resistència) dels aprox. 3,20 euros. I aquí és on el títol s'ha frenat després de diversos mesos de continuades caigudes. Per aquest motiu, recentment parlem d'un 'soportazo' en el valor.

Dit això, i a la vista també de la important sobrevenda setmanal, es diria que es donen les condicions perquè des d'aquí el valor tracti de reestructurar-se de nou a l'alça amb un primer gran objectiu de pujada en la resistència dels 4,50 euros (màxims anuals) i per damunt la zona dels aprox. 5,50 euros, que és la projecció mínima teòrica del doble sòl. Això sí, és important que el suport que ens ha marcat el valor en els 3,20 euros aguanti en tot moment.

enc060721
Gráfico semanal de Ence

Noticias relacionadas

contador