ep cientifica en un laboratorio
FUNDACIÓN LEO MESSI - Archivo
82,55€
  • -2,45€
  • -2,88%

Renta 4 ja veu potencial alcista a Rovi. L'entitat de banca privada amunt el seu últim informe el preu objectiu des dels 20,83 euros als 25,36 euros per acció. Una xifra que contrasta amb els nivells actuals de l'títol situats en els 23,40 euros, és a dir, un recorregut de el 8%.

La companyia de banca privada anticipa que "si el 2018 es va caracteritzar pel salt paneuropeu a través de la seva xarxa de filials as principals països, el 2019 ho serà per la consolidació d'aquest creixement".

A llarg termini, doncs, Renta 4 preveu "un creixement sostingut a llarg termini, diversificat geogràficament i afermant el seu paper com a companyia paneuropea gràcies als productes propis amb l'objectiu de convertir-se en referent al mercat de heparines".

Renta 4 eleva, a més, el consell de 'neutral' a 'sobreponderar' malgrat "la pressió en els seus marges bruts de la grip porcina africana en part compensada pel bon comportament del negoci d'injectables". De cara al seu Dia de l'Inversor, Renta 4 veu les perspectives ja anticipades per Rovi amb "cert conservadorisme".

Aquestes previsions passen per duplicar els seus ingressos operatius el 2023, fins als 606.400.000 d'euros. La companyia estima, a més, multiplicar per 2,5 vegades el resultat brut d'explotació.

Noticias relacionadas

contador