cable red electrica barco circulo

Els experts de Renta 4 han elevat el preu objectiu d'REE un 8%, fins a 18,45 euros, amb una recomanació de 'sobreponderar'. "Davant els nombrosos riscos vigents derivats de la situació provocada per la Covid, considerem que el caràcter defensiu d'REE per la seva elevada visibilitat de generació de caixa i la consegüent atractiva retribució a l'accionista (6%), en fa un valor atractiu en aquest entorn", assenyalen aquests experts.

  • 15,57€
  • -0,45%

Els resultats de 2020 estan afectats per la baixada de la retribució financera del nou període regulador (6% respecte al 6,5% de 2019, 5,58% al 2021-2025) i la menor posada en marxa prevista, que són compensats per la major aportació de participades per l'entrada de Argo al Brasil, la major aportació de Hispasat i la major retribució per operació del sistema.

"El negoci no està afectat per la situació derivada de la Covid, encara que sí que estimem que pugui haver-hi un cert retard en el capex. No obstant això, esperem una acceleració d'inversions de cara a 2022. Al 2021 s'espera el llançament d'un nou satèl·lit per part d'Hispasat que esperem que sigui acollit amb un increment d'ingressos, tant al 2021 com al 2022. Respecte a la nova regulació, el 2024 preveiem el cessament dels ingressos pels actius pre 98 (aproximadament 300 milions d'euros anuals) que serà parcialment compensat pels 50 milions d'euros anuals fixats a la nova regulació per aquest concepte", expliquen aquests analistes.

Renta 4 espera que durant els pròxims trimestres, després de la publicació de l'estratègia d'Hispasat i l'aprovació de la planificació 2021-2026, el grup actualitzi la seva estratègia, on l'atenció principal considera que estarà en el ritme d'execució de les inversions previstes per als pròxims anys a la xarxa de transport (pendents interconnexions amb França i entre Illes, i de la connexió de renovables), així com en el negoci internacional. Així mateix, encara que no esperen canvis significatius, estaran pendents de l'impacte d'aquestes majors inversions previstes sobre la política de dividends del grup.

Noticias relacionadas

contador