ep archivo   aerolineas del grupo iag
EUROPA PRESS - Archivo

Els analistes de Renta 4 han elevat el seu consell International Airlines Group (IAG), la matriu d'Iberia, Vueling i British Airways, de mantenir a sobreponderar. A més, ha augmentat el seu preu objectiu fins als 2,82 euros per acció des dels anteriors 1,90 euros, la qual cosa implica un potencial alcista del 16% sobre el preu actual del mercat.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%

"Reiterem la nostra idea que IAG és una de les aerolínies que hauria de sortir més reforçada de la crisi, a causa del posicionament del grup, (és líder en gairebé totes les zones on opera), disciplina en la gestió i posició de liquiditat, una de les més folgades del sector", afirmen aquests analistes.

En la seva opinió, "IAG està molt més ben posicionada que les principals aerolínies europees pel que fa a la necessitat de rebre noves injeccions de capital, cosa que gairebé descartem en el cas d'IAG a no ser que vegem una recuperació del trànsit a partir del segon semestre de 2021, un escenari que actualment descartem", afegeixen.

Aquests analistes expliquen que "la major visibilitat, pel que fa a la recuperació, hauria de permetre anar recuperant el seu valor, que encara és més d'un 50% inferior al nivell anterior a la Covid-19, i considerem que la inversió a mig i llarg termini és atractiva" .

Tot i això, afegeixen que "l'entrada en IAG és més apropiada per a inversors amb una tolerància al risc elevada, en formar part d'un dels sectors que s'està veient més castigat per l'actual crisi. Veiem que la companyia trigarà anys a recuperar els nivells d'activitat previs a la Covid 19 i que, a més, a l'igual que la resta de companyies del sector, haurà de destinar la generació de caixa dels propers anys a reduir deute i altres compromisos, gairebé sense tenir capacitat per pagar dividends o recomprar accions".

Noticias relacionadas

contador