ep el consejero delegado de renta 4 juan luis lopez y el director de vida y pensiones de caser juan
RENTA 4, CASER

Renta 4 comercialitzarà les assegurances de vida de Caser. Les dues entitats han arribat a un acord amb l'objectiu de consolidar l'aliança establerta l'any 2013 i continuar impulsant el negoci assegurador, el creixement i la generació de valor afegit per a les dues entitats.

  • 10,20€
  • 2,00%

D'aquesta manera, i segons han comunicat les empreses a través d'un comunicat de premsa, Renta 4 es converteix en operador vinculat a l'asseguradora i amplia l'oferta actual de distribució de productes de Caser Seguros que mantenia fins avui.

Juan Luis López, conseller delegat de Renta 4, ha assenyalat durant la signatura de l'acord que "afegir aquest tipus de productes a l'oferta actual de l'entitat dona l'oportunitat als nostres clients de trobar en un mateix lloc la resposta a totes les seves necessitats d'estalvi i inversió i protegir, al seu torn, el futur econòmic dels seus éssers estimats. En el cas de les assegurances de vida, es tracta d'un producte necessari en les propostes de planificació financera que fem als nostres clients, i s'emmarca dins de el nostre catàleg de productes i serveis oferint valor afegit i enfortint les seves finances personals. Aquest acord ens permetrà, a més, testar la gana pel vehicle assegurador i obrir la porta a la distribució d'altres productes en un futur proper”.

Per la seva banda, Juan José Cotorruelo, director de Vida i Pensions de Caser, ha ressaltat “la satisfacció per haver ampliat aquest acord de col·laboració amb una entitat espanyola de gran rellevància a l'àmbit de la inversió, com és Renta 4. Caser té com a virtuts la innovació i l'adaptació a les necessitats que li transmeten els seus socis de comercialització. Amb aquesta firma, emprenem una nova etapa a la nostra aliança, que esperem que segueixi portant beneficis als clients de Renta 4".

contador