ep reig jofre archivo
REIG JOFRE - Archivo

Reig Jofre reforça la seva inversió internacional al Regne Unit, amb l'adquisició del 49% del capital que la Companyia Espanyola de Finançament al Desenvolupament (Cofides) posseïa en Reig Jofre UK des de 2015.

  • 2,52€
  • 0,00%

El 2014, Reig Jofre va constituir la societat Reig Jofre UK per tal de desenvolupar les seves unitats de negoci al Regne Unit i avançar en el seu pla estratègic de creixement internacional.

El 2015, la societat publicoprivada Cofides, que ofereix suport financer a les inversions de les empreses espanyoles a l'exterior, va subscriure el 49% del capital de la societat a través del Fons per a Inversions a l'Exterior (FIEX) del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

El suport de Cofides, tal com explica Reig Jofre, va permetre consolidar la presència al mercat britànic i adquirir una cartera de medicaments dermatològics, integrada a la divisió de Specialty Pharmacare, amb marques de gran implantació al Regne Unit com Synalar i Metosyn, indicats en el tractament d'infeccions de la pell, psoriasi o processos inflamatoris com èczemes i dermatitis, així com Crystacide, crema de peròxid d'hidrogen, recomanada per NICE (National Institute for Clinical Excellence) com a tractament de primera línia per a l'impetigen en adults i nens.

El 2020, el negoci de dermatologia de Regne Unit va representar el 7% dels ingressos d'aquesta gamma a nivell global. Al voltant de 5 milions d'unitats l'any de productes tòpics de la companyia són produïts a la planta especialitzada de Malmö, Suècia.

Reig Jofre UK distribueix al Sistema Nacional de Salut (NHS), mitjançant el sistema de licitació establert al Regne Unit, una gamma de productes especialitzats d'ús hospitalari de la divisió de Pharmaceutical Technologies, produïts a les plantes d'antibiòtics betalactàmics de Toledo i de injectables i liofilitzats de Barcelona.

El fet d'operar al Regne Unit amb una societat pròpia contribuirà a una ràpida adaptació el 2020 als canvis en el marc regulador derivats del Brexit.

Aquesta inversió internacional s'afegeix a la realitzada al mes d'abril, amb la creació de la filial Reig Jofre a Polònia, vuitè mercat en què Reig Jofre opera directament amb equips propis, que neix per atendre principalment la demanda de productes de la unitat de Specialty Pharmacare i introduir-hi gradualment les línies de Consumer Healthcare.

Noticias relacionadas

contador