• Esto se produce pese al inminente 23J y el riesgo al Brexit y las elecciones del 26J en España
  • La reestructuración de la banca española ofrece grandes oportunidades
dinero, inversión, euro

Els professionals del sector financer a nivell europeu consideren que el Regne Unit, Irlanda i Espanya representen els països més atractius per invertir al vell continent. Un sentiment que es produeix malgrat la incertesa política entorn del Regne Unit amb el risc del Brexit i sobre la proximitat de les eleccions generals a Espanya.

És a dir, la convocatòria a les urnes dels britànics, el 23 de juny, i dels espanyols, tres dies després, no impedeix que els inversors posin el focus sobre els tres països citats, segons les conclusions que s'extreuen de l'informe Fusions i Adquisicions al sector FIG, de White & Casi, que recull Cinco Días.

L'estudi s'ha realitzat en analitzar dades del mercat i amb una enquesta a un centenar de professionals del sector financer a tot Europa, i mostra que la reestructuració de la banca tradicional a Espanya deixa oportunitats de negoci a través de les noves empreses financeres denominades Fintech, que ofereixen solucions a les empreses i als clients del sector.


CREIXEMENT SENSE LÍMIT


"No hi ha límit. Aquest boom acaba de començar i preveiem que els inversors financers continuaran invertint” a l'alça, asseguren al bufet White & Casi, informa el diari econòmic de Prisa. De fet, segons Accenture, la inversió global en empreses Fintech ha passat dels 4.050 milions de dòlars el 2013 als 12.200 milions el 2014.


Així mateix, a Espanya els interessats a comprar carteres creditícies problemàtiques tenen una bona opció, indica l'informe que recull Cinco Días, ja que aquests préstecs estan en la majoria dels casos suportats per garanties immobiliàries, i són objectiu de fons especialitzats en el recobrament de crèdits i dels quals volen posicionar-se per al repunt dels preus al mercat de l'habitatge.

contador