ep archivo   una central electrica a 21 de agosto de 2021 en madrid espana el precio medio diario de
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Redeia (antiga Red Eléctrica) cau a la borsa després de confirmar un important retard en el projecte d'interconnexió per França a través del Golf de Biscaia.

  • 15,57€
  • -0,45%

Els experts de Renta 4 destaquen que problemes al llit marí han portat a retardar el projecte d'interconnexió submarina del Golf de Biscaia entre França i Espanya. Abans es preveia que la posada en marxa fos el 2025, ara no serà abans del 2027.

Es tracta d'un projecte que requerirà una inversió de 1.950 milions d'euros, amb un 30% de finançament europeu, un 43% per part de la part espanyola i un 27% per part de la francesa. En aquests moments es troba esperant l'avaluació ambiental, esperada per al 2023.

"Notícia negativa, però d'impacte limitat. Encara que les interconnexions es consideren claus per a la integració de les renovables al sistema europeu, considerem que Redeia té prou projectes per substituir la inversió d'aquest projecte fins a la posada en marxa", assenyalen aquests experts, que reiteren el consell d'infraponderar el valor, amb un preu objectiu de 16,28 euros.

Noticias relacionadas

contador