ep archivo   el ceo de cellnex tobias martinez
ATLAS TECNOLÓGICO - Archivo

Els experts d'RBC Capital Markets reiteren aquest divendres la visió favorable sobre Cellnex després de reunir-se amb les directius de la companyia. Així, el seu consell es manté a sobreponderar i el seu preu objectiu en 64 euros, xifra que suposa atorgar-li un potencial de pujada de més del 45% des dels nivells actuals de cotització (43,8 euros).

  • 31,18€
  • -0,67%

RBC destaca els 1.900 milions que Cellnex va anunciar al quart trimestre per a programes de construcció (BTS), així com altres iniciatives. Subratlla també el fet que l'empresa consideri que el seu plantejament fibra-fins a la torre i el seu model TowerCo actuaran com a futurs impulsors dels seus ingressos.

Respecte a les operacions corporatives (M&A), Cellnex compta amb 7.800 milions en cartera per invertir en fusions i adquisicions, incloent-hi els programes BTS esmentats.

Quant a la possible compra de torres de Deutsche Bank, incloent-hi Deutsche Funkturm a Alemanya i Magenta T-Infra a Àustria, Deutsche Telekom pot planejar mantenir una participació en el seu negoci de torres després de la venda. Si la participació va a un comprador financer, la cartera podria sortir al mercat després, "cosa que suposaria una segona mossegada a la poma per a Cellnex", comenten aquests experts.

Noticias relacionadas

contador