ep archivo   logo porsche
EUROPA PRESS - Archivo

"El context macroeconòmic dels automòbils europeus, especialment aquells exposats a la producció i la demanda alemanyes, és, en el millor dels casos, incert", assenyalen els analistes d'RBC sobre Porsche i inicien cobertura de la companyia amb una recomanació de mantenir i un preu objectiu fixat en 88 euros, consideren que les accions "podrien estar completament valorades als nivells actuals".

  • 49,64€
  • -0,50%

Com expliquen en un recent informe, Porsche “està ben posicionada en electrificació i hauria de beneficiar-se de la seva exclusiva oferta de luxe. No obstant, incloent-hi els descomptes de retenció i govern corporatiu, creiem que les accions podrien estar completament valorades als nivells actuals. tot i això, la sortida a borsa reeixida suggereix un avantatge significatiu per a les accions del grup Volkswagen”.

Destaquen que la sortida a borsa valora el negoci a prop de 80.000 milions d'euros, per sobre del valor de mercat de 74.000 milions d'euros de Volkswagen.

Apunten que, "si preval l'opinió de consens actual i la demanda reprimida pot absorbir la inflació de costos i els problemes d'asequibilitat i es poden obtenir fonts d'energia alternatives a Volkswagen, els inversors podrien gaudir d'un important avantatge durant els propers anys" .

Noticias relacionadas

contador