• El consell de Qualcomm va considerar que la proposta de Broadcom "infravalora materialment Qualcomm"
ep qualcomm logo mwc
EUROPA PRESS

El fabricant nord-americà de microprocessadors Qualcomm ha rebutjat l'oferta de compra presentada pel seu rival Broadcom, que valora la companyia en 121.000 milions de dòlars (97.262 milions d'euros), en considerar que la proposta no reflecteix prou el valor de l'empresa.

  • 165,66$
  • 1,45%

"El consell de Qualcomm ha rebutjat unànimement la proposta no sol·licitada per part de Broadcom per adquirir totes les accions de Qualcomm per 82 dòlars per títol (60 dòlars en efectiu i 22 dòlars en accions de Broadcom)", ha indicat la multinacional.

En aquest sentit, el consell de Qualcomm va considerar que la proposta de Broadcom "infravalora materialment Qualcomm", encara que ha expressat la seva disposició a reunir-se amb Broadcom per intentar esmenar les "greus deficiències" en valor i certesa de la seva oferta.

Broadcom va presentar dilluns passat una oferta millorada per Qualcomm, que valorava l'empresa en uns 121.000 milions de dòlars (97.262 milions d'euros), després d'elevar la seva proposta a 82 dòlars per acció des dels 70 dòlars anteriors. La companyia va indicar llavors que la nova proposta és "la millor i última" oferta que presentarà per Qualcomm.

Noticias relacionadas

contador