ep felix abanades presidente de quabit inmobiliaria
QUABIT - Archivo
0,40€
  • -0,01€
  • -1,48%

Quabit Immobiliària es va anotar unes pèrdues de 5,6 milions d'euros durant els nou primers mesos d'aquest any davant el benefici d'1,1 milions d'euros que va registrar durant el mateix període de 2018, segons ha informat aquest divendres la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Entre gener i setembre, el resultat brut d'explotació (EBITDA) va ser negatiu amb 9,9 milions d'euros, enfront de la dada positiva de 229.000 euros d'un any abans.

Segons ha explicat la companyia, aquesta diferència en l'EBITDA es deu principalment a la partida d''Altres ingressos d'explotació" que recull el 2018 uns ingressos per cancel·lacions de deute per import de 15,1 milions d'euros, mentre que aquest any ascendeixen a 0,5 milions d'euros.

La immobiliària va elevar un 64% la seva facturació durant els nou primers mesos d'aquest any, fins als 24.930.000 d'euros, a causa de l'entrega d'habitatges d'alt valor (nou xalets Las Lomas en Boadilla del Monte a Madrid per onze milions d'euros).

Noticias relacionadas

contador