ep felix abanades presidentequabit inmobiliaria
QUABIT - Archivo

Quabit Immobiliària ha analitzat la cobertura de l'assegurança ’QUABIT Family Insurance’ que regala en diverses de les seves promocions dissenyat originalment per protegir els pagaments de l'habitatge des de la signatura del contracte de compravenda i fins al lliurament de claus.

  • 0,40€
  • -1,48%

Ara, davant la situació generada per la crisi del coronavirus, i amb l'ànim de minimitzar els efectes econòmics negatius que poden estar patint alguns dels seus clients, l'assegurança de Quabit Immobiliària no aplicarà, per al Covid-19, les exclusions de pandèmia.

En aquest sentit, l'assegurança cobrirà en diverses promocions de Quabit els pagaments dels seus clients autònoms o funcionaris amb incapacitat temporal causada per coronavirus quan superi els 30 dies consecutius, i d'aquells que, en condició de treballadors indefinits per compte d'altri, es vegin afectats per un ERO o ERTO provocat per aquesta situació i que afecti el 50% o més de la seva retribució.

‘Quabit Family Insurance’ és una assegurança dissenyada per CNP Partners i Slora Solutions per protegir els compradors dels seus habitatges davant diferents circumstàncies, com la desocupació involuntària, la incapacitat temporal o l'hospitalització per accident. En aquests casos, Quabit Immobiliària abonaria fins a un màxim de 12 mensualitats dels pagaments pendents de realitzar. En situacions més greus, com una incapacitat permanent absoluta per accident o la defunció per accident d'algun dels compradors, la immobiliària assumiria el pagament de la part pendent de l'habitatge que correspon a aquest comprador.

Noticias relacionadas

contador