ep banco sabadell gana 2583 millonesmarzo un 04 menos y refuerzaposicioncapital
BANCO SABADELL - Archivo
1,72€
  • 0,03€
  • 1,89%

Morgan Stanley creu en el rebot de Banc Sabadell (+0,88%). El banc d'inversions nord-americà ha elevat el seu consell de 'neutral' a 'sobreponderar' i el preu objectiu, des dels 1,1 euros fins als 1,35 euros per acció atorgant un potencial alcista del 25% en l'entitat financera des dels seus nivells actuals de cotització.

El banc d'inversions recorda que Sabadell està rendint un 10% per sota de la resta de bancs aquest any. Malgrat això, Morgan Stanley eleva les previsions de guanys de Sabadell en un 10% i el seu ROTE en un 8%.

Banc Sabadell acumula un rebot del 30% des de marcar mínims el desembre de 2018. Tècnicament parlant, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava en la seva anàlisi del 3 de maig que l'entitat financera "treu el cap per sobre del canal baixista".

Pel que fa a TSB, el banc ha assegurat recentment que la filial britànica millorarà la seva eficiència, i sense acomiadaments, després que guanyés diners per primera vegada després de la crisi tecnològica.

Precisament, Morgan Stanley creu que la "major visibilitat de TSB" en els guanys de Sabadell poden seguir impulsant el rebot del banc, el qual ara veuen amb millors ulls.

Noticias relacionadas

contador