ep prosegur
PROSEGUR - Archivo
1,63€
  • -0,01€
  • -0,61%

Prosegur es dispara un 11% al Mercat Continu. La companyia celebra al parquet la venda del 50% del seu negoci d'alarmes a Telefónica a Espanya. L'operació està valorada en uns 300 milions d'euros i ha estat anunciada a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV.

La transacció entre ambdues està subjecta als ajustos estàndard en aquest tipus d'operacions sobre deute, capital circulant i clients existents en el moment del seu tancament.

A opció de Telefónica, el preu podria pagar-se, en tot o en part, en accions pròpies en autocartera, cosa que faria que Prosegur passés a ser accionista de Telefónica.

Amb aquesta aliança, ambdues empreses aspiren a accelerar el desenvolupament de negoci d'alarmes en territori espanyol. La seva prioritat: donar solucions innovadores als seus clients.

Els d'Álvarez-Pallete han subratllat que aquest mercat ha experimentat importants taxes de creixement durant els últims anys. "S'espera que aquesta tendència s'incrementi durant els propers anys a causa del paper fonamental que jugarà la seguretat a la llar connectada", ha indicat l'operadora.

A més del seu prestigi, la companyia de telecomunicacions creu que aportarà la seva capacitat d'innovació permanent enfocada al desenvolupament de noves aplicacions. Al seu torn, Telefónica anuncia que aquesta operació li permetrà apalancar en l'alta capacitat de distribució, recursos i capil·laritat comercial per accelerar el creixement d'aquest mercat.

Noticias relacionadas

contador