prosegur680a

Prosegur Cash ha arribat a un acord amb ATPI, companyia especialitzada al sector del transport de valors i gestió d'efectiu a Filipines, que suposa l'entrada de la societat espanyola al país, de manera que amplia la seva presència a un total de 21 països.

  • 0,52€
  • 1,55%

Segons ha informat aquest dilluns la companyia, l'acord abasta les activitats de logística de valors i gestió d'efectiu d’ATPI a les Filipines i, en virtut d'aquest, Prosegur Cash introduirà al mercat filipí tecnologies i nous serveis orientats a millorar i impulsar la qualitat de la proposta comercial.

La companyia destaca que així reforça el seu compromís als mercats emergents

Prosegur Cash ha destacat que amb la seva presència a Filipines reforça el seu compromís per buscar noves oportunitats de desenvolupament als mercats emergents.

"L'arribada a Filipines reforça el compromís del grup per liderar el procés de consolidació internacional de la indústria del transport de valors. Amb especial èmfasi en aquelles regions on l'efectiu presenta majors taxes de creixement", subratlla la companyia, que preveu que aquesta aliança amb ATPI comporti el llançament de nous serveis que aportin més valor als clients.

Filipines compta amb més d’11.000 sucursals bancàries i 20.000 caixers automàtics. El país, amb més de 105 milions d'habitants, es troba en un intens procés de bancarització, segons explica el grup. Aquests factors estan donant com a resultat que el sector del transport de valors s'estigui desenvolupant "a gran velocitat" per poder atendre les creixents necessitats de la població.

ATPI compta amb un equip de més de 5.000 professionals, una flota de més de 1.000 camions blindats i va aconseguir unes vendes de 22 milions d'euros el 2017. Disposa de cinc bases repartides entre diferents àrees del país, tot i que espera duplicar-les durant els propers anys.

Noticias relacionadas

contador