prosegur portada 1
PROSEGUR

Prosegur realitzarà el proper 12 de juliol el tercer pagament de dividend aprovat per la junta general d'accionistes de la companyia, per un import de 0,029 euros bruts per acció amb drets econòmics, segons ha informat l'empresa en una comunicació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,61€
  • 0,75%

Prosegur va assenyalar que l'import net d'aquest tercer pagament de dividend anual se situa als 0,023 euros per títol i ha destacat que representa el 25% del total de retribució als accionistes que va ser aprovada pel consell d'administració a finals de l'any passat i ratificada per la junta, el passat 29 de maig.

Així, la companyia va autoritzar una retribució total als seus accionistes de 0,11 euros bruts per cada títol de l'empresa amb càrrec als resultats de 2017, xifra que suposa un import total màxim de 71,88 milions d'euros.

L'entitat ha assenyalat que els pagaments es realitzaran a través de les societats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear) i ha destacat que sobre les quantitats brutes es realitzaran les retencions exigides per la normativa.

Noticias relacionadas

contador