dl abf ab foods associated british primark shop sign clothing
Sharecast photo / Josh White

La cadena de moda britànica Primark, que pertany a Associated British Food, ha batut les previsions comercials al començament del seu nou any fiscal, amb la millora de les vendes comparat amb el quart trimestre de l'últim any.

Primark està gestionant els problemes a la cadena de subministrament mitjançant la priorització dels productes més demandats amb el suport dels proveïdors. Com a resultat té cobertes les existències de la gran majoria de les línies per al període nadalenc, informa Reuters.

El grup ha destacat l'augment de la incidència de casos de Covid, apuntant que les mesures adoptades fins ara als establiments són principalment la restricció dels horaris comercials als Països Baixos, l'exigència del passaport Covid a Alemanya i el tancament de cinc botigues a Àustria.

El marge de Primark al seu any fiscal fins ara també ha estat per sobre de les expectatives.

AB Foods posseeix igualment importants negocis de sucre, comestibles, ingredients i agricultura, que estan evolucionant en línia amb les expectatives fins ara el nou any, segons ha indicat.

"De cara al futur, actualment esperem que les vendes de Primark siguin significativament millors que les vendes durant el període comparable del darrer exercici, de desembre del 2020 a abril del 2021, quan els establiments estaven en gran part tancats", ha indicat el grup en un comunicat abans de la junta anual d'accionistes.

Noticias relacionadas

contador