plus500 letters big
Plus500
21,50£
  • 0,30£
  • 1,42%

Plus 500, patrocinador de l'Atlètic de Madrid, va registrar un benefici net de 51,6 milions de dòlars durant el primer semestre de l'any, xifra que suposa un 80% menys que durant el mateix període de l'exercici anterior. La companyia atribueix aquesta reducció al període difícil que afecta tota la indústria i de la inestabilitat dels mercats financers.

"El Grup ha estat competitiu durant un període difícil per a tota la indústria. Els mercats financers han estat molt inestables entre febrer i abril de 2019, oferint un nombre limitat d'oportunitats de trading als clients. En aquest context, la companyia ha seguit invertint en màrqueting dirigit, amb augments seqüencials en el nombre de clients nous i actius i en retenció de clients, així com amb descens en el cost d'adquisició de clients", assegura.

La companyia "manté una activitat en línia amb les expectatives. El rendiment va millorar durant el segon trimestre de 2019, després dels baixos nivells de volatilitat en els mercats financers en el primer trimestre del 2019", afegeix.

Quant als ingressos, es van situar als 148 milions de dòlars, una xifra un 68% inferior a la registrada durant els sis primers mesos de 2018.

"El segon trimestre del 2019 va ser el més fort de la companyia pel que fa a mètriques de clients nous i clients actius". La xifra de nous clients durant el segon trimestre del 2019 va ser un 23% més gran que la del primer trimestre de 2019, mentre que el nombre de clients actius durant el segon trimestre del 2019 va ser un 11% superior al del trimestre anterior. Durant el primer semestre de l'any, es van registrar 47.540 nous clients i hi va haver 141.692 clients actius.

"El nostre rendiment durant el primer semestre, i fins a la data durant el tercer trimestre de 2019, és consistent amb les expectatives actuals per 2019. El comportament operatiu subjacent i les noves mètriques d'adquisició de clients segueixen sent sòlides. Estem segurs que podem seguir superant els nostres competidors en termes d'adquisició de clients, i esperem que aquests nous clients proporcionin ingressos incrementals en el moment oportú", explica l'empresa.

Plus 500 ha anunciat, a més, el nomenament de Credit Suisse com el seu bròker corporatiu conjunt, juntament amb Liberum, a partir del 13 d'agost. "Confiem que això serà productiu i beneficiós per al grup i els seus accionistes", ha dit.

Noticias relacionadas

contador