ep archivo   philips presenta sus innovaciones en el tratamiento de los trastornos del ritmo
PHILIPS - Archivo

Philips ha completat el programa de prova i investigació dels seus respiradors. En concret, després de les actualitzacions anteriors al desembre de 2021 i juny de 2022, ara s'han completat avaluacions i resultats de proves addicionals per als dispositius DreamStation de primera generació.

  • 24,88€
  • 1,26%

Aquesta investigació s'ha fet per abordar els riscos potencials per a la salut relacionats amb l'escuma de reducció de so de poliuretà a base de polièster (PE-PUR) en dispositius específics de CPAP, BiPAP i ventiladors mecànics.

El programa de prova s'ha dut a terme juntament amb cinc laboratoris certificats i independents, i els resultats han estat revisats i avaluats per experts qualificats externs i Philips Respironics, així com per un panell mèdic extern.

"Durant els darrers 18 mesos, ens hem centrat a obtenir més claredat sobre la seguretat dels dispositius afectats per l'avís de seguretat de camp del juny del 2021 i proporcionar dispositius de reemplaçament als pacients al més ràpidament possible", ha assenyalat Roy Jakobs, director executiu de Royal Philips.

"M'agradaria emfatitzar que lamentem molt que hagi trigat tant de temps, però les proves van implicar llargs temps de rendiment i s'havien de fer a fons. Lamentem profundament la preocupació i la incertesa que senten els pacients, els seus metges i clients, i continuem treballant àrduament per atendre necessitats”, ha afegit.

A més, ha matisat que "les autoritats competents rellevants a nivell mundial, incloent-hi l'FDA, encara estan revisant les extenses dades i avaluacions que hem proporcionat. Compartim el mateix objectiu de garantir la seguretat del pacient i la qualitat en la prestació de lʻassistència sanitària. Per tant, estem compromesos a treballar en estreta col·laboració amb aquestes agències, mentre continuem completant el programa de prova i investigació, i la reparació dels dispositius afectats”.

Noticias relacionadas

contador