ep archivo   entrada a la sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

PharmaMar ha anunciat que repartirà un dividend de 0,65 euros bruts el proper 9 de juny després dels acords adoptats a la Junta General d'Accionistes.

  • 26,24€
  • -1,43%

Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la data límit de negociació de les accions de Pharma Mar amb dret a percebre el dividend (last trading date) serà el 6 de juny del 2023.

D'altra banda, la data a partir de la qual les accions de PharmaMar negocien sense dret a percebre el dividend (ex date), serà el 7 de juny del 2023.

Així mateix, la data de registre (record date), en què es determinen els titulars i les posicions que cal tenir en compte per al pagament, serà el 8 de juny de 2023.

PharmaMar ha designat Banc Santander com a agent de pagament.

A més, la Junta ha donat 'llum verda' al nomenament de Soledad Cuenca Miranda com a consellera independent per un període de quatre anys, alhora que ha ratificat el nomenament pel sistema de cooptació de Fernando Martín-Delgado Santos com a conseller extern.

En la mateixa línia, la junta general d'accionistes ha acordat la reelecció com a consellers de PharmaMar, de Montserrat Andrade Detrell, (a la categoria de dominical), de Blanca Hernández Rodríguez, com a independent, i Carlos Solchaga Catalán, com a extern.

Després d'aquests canvis, el consell d'administració presidit per José María Fernández-Sousa queda compost per Pedro Fernández Puentes (executiu i vicepresident), Mariano Esteban (independent), Sandra Ortega Mera (dominical), Montserrat Andrade Detrell (dominical), Carlos Solchaga Catalán (extern), Eduardo Serra Rexach (extern), Fernando Martín-Delgado Santos (extern), Blanca Hernández Rodríguez (independent), Rosa María Sánchez-Yebra Alonso (independent), Soledad Cuenca Miranda (independent) i Emiliano Calvo Aller, també a la categoria d'independent.

La companyia va anunciar divendres passat que presentarà, juntament amb els seus socis, set nous abstracts de diversos estudis clínics amb Zepzelca (lurbinectedina) i Yondelis (trabectedina) a la reunió anual de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO, American Society of Clinical Oncology), que se celebrarà del 2 al 6 de juny de 2023 de manera virtual i presencial a Chicago, Estats Units.

La farmacèutica va reduir el benefici fins als 1,4 milions d'euros al primer trimestre de l'any enfront dels 21,9 milions d'euros del primer trimestre del 2022, com a conseqüència principalment de la caiguda en les vendes i l'increment de la inversió en I +D.

Noticias relacionadas

contador