pharmamar sede nueva

PharmaMar ha anunciat aquest divendres que presentarà, juntament amb els seus socis, set nous 'abstracts' de diversos estudis clínics amb Zepzelca (lurbinectedina) i Yondelis (trabectedina) a la reunió anual de la Societat Americana d'Oncologia Clínica (ASCO, American Society of Clinical Oncology), que se celebrarà del 2 al 6 de juny de 2023 de manera virtual i presencial a Chicago, Estats Units.

  • 28,96€
  • 0,49%

Entre els estudis que es presentaran durant el congrés, destaquen dues presentacions orals amb dos compostos de PharmaMar. Amb l''abstract' titulat: Efficacy of combination lurbinectedin (LURBI) + doxorubicin (DOX) from the phase 1B soft-tissue sarcoma (STS) lead-in a randomized phase 2 trial in leiomyosarcoma (LMS), Gregory Cote, oncòleg mèdic de l'Hospital General de Massachusetts, presentarà dades actualitzades d'eficàcia i tolerabilitat de la combinació de lurbinectedina amb doxorrubicina, des de la fase 1B d'introducció del sarcoma de teixits tous a un assaig aleatoritzat de fase II al leiomiosarcoma.

Per la seva banda, el Dr. Peter Reichardt, metge cap de la Clínica d'Oncologia Interdisciplinària HELIOS Klinikum Berlin-Buch, presentarà l''abstract' titulat: Results de la fase II trial de German Interdisciplinari Sarcoma Group (GISG-15, NitraSarc), en què presentarà dades d'eficàcia i seguretat de trabectedina més nivolumab com a tractament en segona línia de pacients amb sarcoma de teixits tous metastàtic o inoperable tractats amb prèviament amb antraciclines. L'estudi confirma l'activitat de trabectedina més nivolumab, particularment en pacients amb lip o leiomiosarcomes, suggerint una activitat sinèrgica. A més, la seguretat de trabectedina i nivolumab va ser consistent amb els perfils de seguretat de cada fàrmac per separat, sense noves troballes rellevants per a la combinació.

Noticias relacionadas

contador