luis mora pharammar
26,54€
  • -0,56€
  • -2,07%

PharmaMar i Jazz Pharmaceuticals han anunciat que el waiting period establert a la Llei antimonopoli dels Estats Units respecte a l'acord de llicència en exclusiva subscrit per a la comercialització de lurbinectedina als Estats Units va finalitzar el 21 de gener a les 23:59 (hora de Nova York).

Com ja es va anunciar, el 19 de desembre de 2019, PharmaMar i Jazz Pharmaceuticals van signar un acord de llicència en exclusiva per a la comercialització de lurbinectedina als Estats Units, l'efectivitat estava subjecta a la finalització del waiting period establert per les autoritats antimonopoli dels Estats Units. En conseqüència, l'acord ja s'ha fet efectiu i PharmaMar rebrà durant els propers dies el pagament inicial de 200 milions de dòlars.

Segons els termes de l'acord, PharmaMar podrà rebre durant els propers mesos pagaments addicionals de fins a 250 milions de dòlars per fites reguladores, una vegada que l'FDA concedeixi aprovació accelerada i/o completa de lurbinectedina en els terminis determinats.

Addicionalment, PharmaMar podrà rebre fins als 550 milions de dòlars per objectius comercials, a més de royalties sobre les vendes netes de lurbinectedina, el rang de les quals comprèn des del doble dígit alt fins a un màxim del 30%.

PharmaMar conserva els drets de producció de lurbinectedina i subministrarà el producte a Jazz.

El desembre de 2019, PharmaMar va presentar a l'FDA la sol·licitud de registre de lurbinectedina, sota la regulació d'accelerated approval, per al tractament de càncer de pulmó microcític recurrent, basant-se en les dades del seu assaig de fase II, després de converses prèvies amb l'FDA.

Noticias relacionadas

contador