ep madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

PharmaMar rebota amb força en borsa (+4,4%; 87,40 euros) i segueix movent-se a contracorrent de la resta de l'IBEX 35. Des que es va anunciar la vacuna de Pfizer contra el coronavirus, el valor cotitza amb una volatilitat encara més gran que la registrada durant el 2020.

  • 28,74€
  • 0,63%

PharmaMar va tancar l'any passat amb una revaloració del 23% i va ser el valor més alcista de l'exercici. No obstant això, va acabar als 71,50 euros per acció, lluny del seu màxim anual de 135 euros marcat al juliol.

Durant el mes d'octubre, va arribar a pujar de nou fins als 134 euros, la qual cosa va despertar un gran interès per part dels inversors minoristes. No obstant això, l'arribada de les vacunes va ser un gerro d'aigua freda, ja que una part de la seva revaloració es va deure a previsions positives sobre l'Aplidin contra la Covid, que han passat a un segon pla per l'èxit de les vacunes.

"A curt termini, ens trobem amb una important resistència a l'últim dels buits baixistes deixat durant la caiguda: el buit baixista de la sessió del 3 de desembre als 93,60 euros", afirma José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

"Només si el tanca, tindrem un important senyal de fortalesa de curt termini en els títols de la companyia biotecnològica. Són moltes les resistències que té aquest títol per sobre, però la més important en aquest moment és aquesta, l'últim buit baixista", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador