ep archivo   recurso de pharmamar
PHARMAMAR - Archivo

La junta general d'accionistes de PharmaMar ha aprovat el repartiment d'un dividend de 0,65 euros bruts per acció al proper 15 de juliol, segons ha notificat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 28,48€
  • -1,18%

Així mateix, entre els acords adoptats per la junta general d'accionistes destaca el nomenament de Sandra Ortega Mera, filla del fundador d'Inditex Amancio Ortega, com a consellera dominical de la farmacèutica.

Pel que fa a les dates rellevants d'aquesta distribució, el darrer dia de negociació de les accions de PharmaMar amb dret a rebre l'import objecte de devolució (last trading date) serà el 12 de juliol de 2022.

La data des de la qual les accions es negociaran sense dret a rebre l'import objecte de devolució (ex-date) serà el dia 13, mentre que el 14 de juliol es determinaran els accionistes inscrits que tenen dret a rebre l'import objecte de devolució (record date).

“El dividend s'abonarà, si escau, en efectiu a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, S.A.U. (IBERCLEAR) en què els accionistes tinguin dipositades les seves accions”, assenyala la companyia. Així mateix, l'empresa ha designat Banc Santander com a agent de pagament.

PharmaMar va reportar un benefici net per al primer trimestre de 22 milions d'euros, un 9% menys que al mateix període del 2021. La farmacèutica va destacar llavors els 53 milions d'euros d'ingressos totals, que suposen un 4% més que durant el període comparat. L'evolució del negoci d'oncologia va fer que els ingressos recurrents hagin crescut durant els tres primers mesos de l'any un 7%, fins als 46 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador