ep sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

PharmaMar ha signat un acord de llicència amb Onko Ilac San ve Tic per comercialitzar el fàrmac antitumoral d'origen marí Yondelis (trabectedina) a Turquia. La farmacèutica conservarà els drets exclusius de producció i vendrà el producte a Onko per al seu ús comercial i clínic.

  • 28,96€
  • 0,49%

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rebrà un pagament inicial no revelat i tindrà dret a ingressos addicionals, inclosos pagaments per fites reguladores.

Aquest nou acord es produeix després de l'anunci de PharmaMar el 26 d'agost de 2019 de l'acord signat amb Janssen Products LP (Janssen), pel qual PharmaMar va recuperar els drets de comercialització del producte en més de 40 països, anteriorment llicenciats a Janssen, en els quals trabectedina ja ha estat aprovada.

Actualment, Janssen subministra trabectedina a pacients a Turquia per al tractament del sarcoma de teixits tous i, a través d'aquesta llicència, Onko també sol·licitarà l'aprovació de les autoritats reguladores per a la indicació del càncer d'ovari recurrent.

L'antic licenciatari del producte, Janssen, continuarà comercialitzant el producte en aquest país, fins que la seva autorització de comercialització es transfereixi formalment a Onko.

Noticias relacionadas

contador