ep sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

PharmaMar i Jazz Pharmaceuticals han subscrit una modificació i actualització de l'acord de llicència de la lurbinectedina per als Estats Units signat al desembre de 2019, amb la finalitat de concedir a Jazz una llicència en exclusiva per a Zepzelca (lurbinectedina) al Canadà.

  • 27,46€
  • 3,54%

Segons els termes de l'acord, i respecte a la llicència concedida per al Canadà, PharmaMar podrà rebre fins a 5 milions de dòlars, entre el pagament inicial i els pagaments per fites reguladores al Canadà.

PharmaMar a més podrà rebre royalties escalonats sobre les vendes netes futures de lurbinectedina al Canadà, el rang de les quals comprèn des del doble dígit alt fins a un màxim del 30%, a més de poder rebre fins a 3 milions de dòlars addicionals com a possibles pagaments per fites de vendes. PharmaMar conserva els drets de producció de la lurbinectedina i subministrarà el producte a Jazz.

Els termes de l'acord de llicència signat al desembre de 2019 respecte a la llicència en exclusiva atorgada a Jazz als Estats Units (incloses les obligacions de pagament de Jazz) romanen inalterats.

Zepzelca (lurbinectedina) va ser aprovat per la FDA als Estats Units per al tractament del càncer de pulmó microcític metastàsic el 15 de juny de 2020, i s'ha presentat la sol·licitud de registre sota la regulació d'aprovació accelerada a les agències de salut d'Austràlia, Suïssa, Israel i Singapur. PharmaMar i Jazz estan col·laborant per determinar l'estratègia reguladora per a la presentació de la sol·licitud de registre de lurbinectedina al Canadà.

Noticias relacionadas

contador