ep trabajador de almirall
Servicio Ilustrado (Automático) - Archivo

Peter Guenter, conseller delegat d'Almirall, ha decidit deixar la companyia al final d'enguany després d'acceptar una nova oportunitat professional en una empresa més gran. Continuarà liderant Almirall durant els pròxims tres mesos i abandonarà el càrrec amb efectes 1 de gener de 2021. La borsa ha rebut la notícia amb pèrdues. És el pitjor títol de l'Ibex ara, amb retallades del 3,3%.

  • 8,18€
  • 0,00%

La farmacèutica ha començat ja a treballar per determinar qui succeirà a Guenter cosa que serà comunicat oportunament, segons ha informat en un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Jorge Gallardo Ballart, president del Consell d'Administració, ha comentat: "Fins i tot lamentant la decisió de Peter de dedicar-se a aquesta nova oportunitat, en nom del Consell d'Administració i dels empleats d'Almirall vull agrair a Peter la impressionant transformació que ha liderat en la companyia durant els últims anys. L'EBITDA bàsic s'ha quadruplicat, tenim ara un de les més sòlides carteres de productes en fase avançada a l'àrea de Dermatologia Mèdica, i hem llançat amb èxit Ilumetri i Skilarence a Europa, i Seysara als EUA. Finalment, i no per això menys important, la companyia s'ha enfortit amb la incorporació i desenvolupament d'empleats amb talent en diverses parts de l'organització. Desitgem a Peter el millor en les seves noves activitats i hem iniciat la cerca del seu successor".

Peter Guenter ha comentat: "Deixar Almirall no ha estat un decisió fàcil a causa del gran impuls que tots nosaltres hem aconseguit donar a l'empresa. La companyia està ara en una posició millor que fa tres anys i està preparada per a una important expansió amb un excel·lent portfolio en Dermatologia Mèdica. Vull agrair al president i als restants membres del Consell d'Administració per la confiança i suport que sempre he rebut".

Noticias relacionadas

contador