• La Agencia Tributaria ha publicado la primera lista de deudores con la hacienda pública
Pescanova 630px

Pescanova ha assegurat aquest dimecres que ha liquidat el deute de 4,32 milions d'euros que mantenia amb l'Agència Tributària. La companyia ha estat inclosa en la llista de morosos d'Hisenda, en la qual també es troben l'Aeroport de Ciudad Real, Dani Pedrosa o Mario Conde, entre d'altres.

En un comunicat emès aquest dimecres, publicat per Efe, Pescanova explica que “ha abonat a l’Agència Tributària diverses quantitats quedant a dia d’avui liquidada la totalitat del saldo, excepte per uns recàrrecs” que considera com a “no procedents” i que ha recorregut al Tribunal Econòmic Administratiu Central (TEAC).

Així mateix, destaca que aquest deute contret amb l’Agència Tributària és conseqüència del deute privilegiat sorgit del concurs de creditors de Pescanova SA i no liquidat en la data del llistat, 31 de juliol de 2015”.

LLISTAT DE MOROSOS

L’Agència Tributària ha publicat aquest dimecres la primera llista de deutors amb la hisenda pública, que inclou 4.855 persones físiques o jurídiques amb un deute total de 15.600 milions. En aquesta llista de deutors hi ha sobretot empreses però també alguns noms coneguts per al gran públic. Hi destaca el nom de Daniel Pedrosa Ramal, actual pilot de Moto GP a l’equip Honda. Segons aquestes dades, deuria 7,8 milions d’euros.

També hi apareixen altres noms propis com el del futbolista Gabi Milito, defensa argentí exjugador del F. C. Barcelona que deuria 1,83 milions. També el polèmic advocat, Emilio Rodríguez Menéndez, amb un deute de 3,6 milions d’euros.

contador