amazonprime-825331656-560x420
179,62$
  • 5,95$
  • 3,43%

Els sindicats d'Amazon han acordat mantenir les aturades previstes per a aquest diumenge i el proper 3 de gener al centre logístic de San Fernando de Henares (Madrid), la qual cosa podria afectar les comandes per al dia de Reis, han informat els sindicats en un comunicat.

D'aquesta manera, han esgrimit que la multinacional ha decidit a una setmana de Reis "tibar la corda fins al final, la qual cosa ja és pràcticament impossible d'evitar les aturades programades" per als dies citats.

El conflicte, que ja va camí del seu desè mes consecutiu, continua davant de, segons ha afirmat el col·lectiu, "la inacció" de la multinacional nord-americana.

El conflicte entre empresa i treballadors ja va camí del seu desè mes consecutiu

"Malgrat que la inestabilitat s'hagi instal·lat al centre i que les últimes grans cites comercials hagin hagut de treure's des d'altres localitzacions com Barcelona, Amazon prefereix mantenir la situació de conflicte abans que cedir", han assenyalat.

La part sindical ha explicat que van fer una nova oferta a finals de novembre per intentar solucionar les diferències, però segueixen "sense resposta" des de l'agost sense una proposició d'aquest tipus per part de l'empresa.

Davant d'aquesta situació, han decidit mantenir la via de les mobilitzacions a l'espera del judici que tindrà lloc el 19 de febrer.

AMAZON TREBALLA PER COMPLIR AMB EL SERVEI

La companyia de comerç electrònic ha asseverat aquest divendres que treballa per complir amb la seva promesa de donar "un excel·lent servei, bons preus i amb una selecció inigualable".

Amazon ha replicat que els seus clients i empleats són el primer, i ha indicat que els usuaris sempre poden consultar les seves comandes i dates de lliurament previstes a la pàgina de detalls del producte.

A més, la multinacional nord-americana ha subratllat que els usuaris dels seus serveis també tenen a la seva disposició el servei d'atenció al client segons sigui necessari.

Noticias relacionadas

contador