laguarta
118,61$
  • 0,56$
  • 0,47%

PepsiCo ha decicit per "unanimitat" nomenar l'espanyol Ramón Laguarta, actual conseller delegat del grup, nou president en substitució d'Indra Nooyi.

El canvi de peces en la presidència serà efectiu a partir del proper 1 de febrer. Laguarta ha estat CEO del grup des del passat 3 d'octubre i el seu nomenament trenca la dinàmica de la companyia, que fins ara havia nomenat solament executius del seu propi si per ocupar tal càrrec.

Després de conèixer el seu nomenament, Laguarta ha dit sentir-se "honrat" d'assumir "aquest important lloc" i ha agraït a la junta directiva per la "confiança" dipositada en ell i a l'anterior presidenta pel seu "lideratge excel·lent" i el seu treball "incansable" en la companyia.

"Espero poder desenvolupar el sòlid llegat que ella i els nostres líders anteriors han creat, i treballar amb el nostre talentós equip global per posicionar PepsiCo per a la nostra propera fase de creixement", ha afegit.

Laguarta ha desenvolupat una carrera de 22 anys en Pepsico, on ha ocupat diversos càrrecs executius i de lideratge dins de la companyia. Abans de ser nomenat CEO, va ser conseller delegat per a Europa i l'Àfrica Subsahariana. Amb anterioritat a la seva incorporació a Pepsico, l'executiu havia exercit diversos càrrecs de responsabilitat a l'espanyola Chupa Chups.

"És un líder excepcional amb una visió convincent per PepsiCo i una comprensió profunda de les necessitats canviants dels consumidors a tot el món. El seu vast coneixement de Pepsico, combinat amb el seu pensament innovador i la seva excel·lència executiva comprovada, el converteixen en l'administrador ideal per assumir aquest paper més important i guiar la nostra companyia cap al futur", ha subratllat Ian Cook, president del consell d'administració.

Noticias relacionadas

contador