ep logo de grupo prisa
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Prisa ha anunciat aquest dimecres que, després de la incorporació efectiva, el passat 24 de maig, del nou president executiu de Prisa Media, Carlos Núñez, emmarcada en la reorganització operativa empresa pel grup, els consellers delegats de Prisa Radio i Prisa Noticias, Pedro García Guillén i Alejandro Martínez Peón, respectivament, "es desvincularan del grup durant els pròxims dies". Per la seva banda, Augusto Delkáder deixa la direcció editorial del grup. El consell d'administració de Prisa, reunit aquest dimarts, va destacar i agrair la feina feta per tots ells durant la seva etapa a la companyia.

  • 0,34€
  • 0,59%

D'altra banda, el consell ha convocat la Junta General Ordinària d'Accionistes de 2021, que previsiblement se celebrarà en primera convocatòria, el proper 29 juny, a les 13:00 hores. En cas que no existís el quòrum necessari, la Junta es realitzaria, en segona convocatòria, a l'endemà a la mateixa hora.

A l'ordre del dia de la Junta, es proposa l'aprovació dels comptes, de l'estat de la informació no financera i de la gestió del consell d'administració corresponents a 2020.

La junta també abordarà canvis en la composició del consell d'administració. Es proposarà el nomenament de Carmen Fernández d'Alarcón com a consellera dominical, en representació de Vivendi. A més, es votarà la reelecció de Manuel Mirat com a conseller executiu, així com la designació de Carlos Núñez com a conseller executiu. Finalment, es tractarà la ratificació dels nomenaments per cooptació com a consellers independents de Rosauro Varo, Javier Santiso i María José Marín.

Els accionistes es pronunciaran, igualment, sobre la política de retribucions del consell d'administració, així com sobre canvis als Estatuts Socials i al Reglament de la Junta General d'Accionistes.

Noticias relacionadas

contador