ep parques reunidos regresabolsa
EUROPA PRESS

Parques Reunidos es desploma un 7% aquest divendres (cal precisar que és un valor molt poc líquid) després d'anunciar a la nit d'aquest dijous la dimissió de Fernando Eiroa, el seu conseller delegat, després de l’advertència de beneficis (profit warning) anunciada per la companyia.

  • 13,08€
  • 0,00%

La gestora del Parque Warner i també del Parc d'Atraccions de Madrid registrarà un creixement de l'EBITDA per a aquest exercici inferior al 10% inicialment previst i ha posat en revisió el seu pla estratègic.

"Mantenim el nostre consell d'infraponderar (sobre Parques Reunidos) després de l'advertència de beneficis i la renúncia del CEO", assenyalen els experts de Barclays aquest divendres. "No veiem catalitzadors imminents per a les accions. El quart trimestre (juliol-setembre) és el període clau de negociació i esperem que les accions romanguin als llimbs, particularment mentre continuï la recerca del nou CEO", expliquen.

Després de la marxa d’Eiroa i l'advertència de beneficis, el consell de Parques Reunidos ha afirmat que "manté la seva confiança en la qualitat dels actius de la societat i en la seva estratègia de creixement, en els nombrosos projectes en curs i les obertures programades per 2019, i en la seva capacitat per crear valor a llarg termini per als seus accionistes".

També ha indicat que "espera anunciar al mercat en major detall els avenços i progressos positius que Parques Reunidos està realitzant en diversos fronts".

Amb tot, des de Barclays reconeixen que hi ha elements que encara conviden a ser positius amb la companyia, com el descompte al qual cotitza respecte als seus comparables i "una estratègia revisada que pot revitalitzar el rendiment operatiu".

Tot i així, segueixen infraponderant Parques Reunidos (preu objectiu d’11 euros) "mentre esperem claredat sobre el lideratge i l'estratègia després de més de tres anys de baix rendiment des de la seva sortida a borsa el 16 d'abril".

Noticias relacionadas

contador