oryzoncb

Oryzon Genomics presenta aquest divendres noves dades positives d'eficàcia de l'assaig de Fase IIa ALICE en curs, que investiga iadademstat en combinació amb azacitidina en pacients amb leucèmia mieloide aguda (LMA) ancians o no elegibles per a quimioteràpia intensiva, en un pòster al congrés anual de l'Associació Europea d'Hematologia (EHA-2022), que té lloc a Viena del 9 al 12 de juny.

  • 2,00€
  • -0,20%

La farmacèutica ha dit que l'evidència d'eficàcia clínica "continua sent robusta i coherent amb les dades reportades anteriorment", amb una taxa de resposta objectiva (ORR) del 81% (22 de 27 pacients avaluables); d‟aquests, el 64% van ser remissions completes i el 36% remissions parcials.

Les respostes observades són "ràpides", ha afegit Oryzon en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), amb un 91% de pacients en resposta al final del cicle 2, i duradores, amb un 64% de CR /CRi amb durades de més de 6 mesos. Tres pacients van romandre a l'estudi durant més d'1 any, 2 pacients durant més de 2 anys, i 1 pacient durant més de 3 anys. Hi ha sis pacients encara actius a l'estudi.

El Dr. Carlos Buesa, CEO d'Oryzon, ha comentat: “Aquests resultats confirmen les dades presentades prèviament i donen suport a una forta sinergia entre iadademstat i azacitidina en combinació. És molt encoratjador que seguim observant alts nivells de resposta i remissions prolongades, juntament amb una bona tolerabilitat”.

La combinació d'iadademstat amb azacitidina continua mostrant un bon perfil de seguretat, amb només dos esdeveniments adversos greus notificats com probablement relacionats amb el tractament, ha afegit Oryzon al comunicat.

A l'assaig s'han reclutat 36 pacients (amb una mitjana d'edat de 77 anys), amb 27 pacients avaluables per eficàcia.

Noticias relacionadas

contador