ep recursooryzon genomics
ORYZON GENOMICS
1,97€
  • -0,03€
  • -1,30%

El Comitè Assessor Tècnic dels Índexs IBEX ha aprovat durant la seva última reunió que les accions de la companyia biofarmacèutica Oryzon Genomics comencin a cotitzar en l'índex IBEX Small CAP a partir del dia 24 de desembre.

Segons ha informat la companyia biofarmacèutica de fase clínica centrada en l'epigenètica per al desenvolupament de teràpies en malalties amb necessitats mèdiques no resoltes, l'ajust dels índexs es realitzarà al tancament de la sessió de divendres 21.

L'IBEX Small CAP, un referent nacional i internacional de l'evolució borsària de les companyies espanyoles de mitjana i petita capitalització, està compost pels 30 valors de la borsa espanyola que segueixen els de l'IBEX Medium CAP ordenats per capitalització borsària ajustada per capital flotant, sempre que la rotació anualitzada del valor sobre el seu capital flotant sigui superior al 15%.

Carlos Buesa, CEO d'Oryzon, ha destacat que "formar part d'aquest índex és molt positiu per a una companyia com Oryzon, ens permetrà millorar la visibilitat i seguiment que hem aconseguit per al valor. Així mateix, ens permetrà ser una referència per a certs productes d'inversió i estalvi, i posa en relleu l'alt grau de liquiditat del valor al mercat espanyol".

Noticias relacionadas

contador