carlos buesa oryzon
1,96€
  • -0,04€
  • -2,00%

Oryzon Genomics rebrà un total d'1,01 milions d'euros en pagaments anuals del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats per a l'exploració de l'eficàcia de tractaments combinats dels seus inhibidors epigenètics junts amb altres fàrmacs davant de diverses indicacions oncològiques.

Aquesta ajuda pública, en forma de préstec a interès reduït i amb la participació dels Fons FEDER de la Unió Europea, cobrirà parcialment els costos del projecte 'Exploració i prova de concepte de l'eficàcia del tractament combinat amb ORY-1001 en indicacions oncològiques (COMBO-EPoC)".

Un estudi que la companyia està liderant amb diverses institucions acadèmiques com el Centre Tecnològic LEITAT, la Fundació Privada Institut de Recerca Oncològica de Vall-Hebron (VHIO) i la Fundació per a la Investigació Hospital Universitari La Fe (ISSLaFe) (València).

El projecte, el pressupost global del qual puja a 1,5 milions d'euros, té una durada de 36 mesos, es va iniciar el passat 1 de gener i té previst finalitzar-se el 31 de desembre de 2020.

Les institucions públiques participants en el projecte rebran l'ajut en forma de subvenció no-reemborsable (410.000 euros) per al desenvolupament d'activitats d'investigació dirigides a avaluar el potencial dels inhibidors d'Oryzon en tractaments combinats davant de diferents patologies oncològiques.

"COMBO-EPoC està dissenyat per realitzar una innovadora investigació en el potencial terapèutic d’Iadademstat i altres inhibidors epigenètics, combinant-los amb els millors tractaments disponibles actualment en malalties oncològiques. Els nostres dos assajos clínics de Fase IIa en leucèmia aguda (estudi 'ALICE') i en càncer de pulmó de cèl·lula petita ('CLEPSIDRA') són una mostra d'això", ha comentat el CEO d'Oryzon, Carlos Buesa.

Noticias relacionadas

contador