ohla metro nueva york
OHLA

OHLA, a través de la seva filial Judlau Contracting, s'ha adjudicat un contracte a Nova York per 528 milions d'euros (577,2 milions de dòlars). El projecte, atorgat per la Metropolitan Transportation Authority (MTA), contempla actuacions de millora a l'accessibilitat de 13 estacions de New York City Transit.

  • 0,43€
  • -0,46%

En concret, es tracta del Paquet 5 de Serveis de Disseny i Construcció que es realitza en el marc de La llei sobre Nord-americans amb Discapacitats (ADA, per les sigles en anglès). Aquestes actuacions contribuiran a l'objectiu de l'MTA de millorar l'accessibilitat de tot el sistema de metro.

Judlau construirà un total de 18 nous ascensors adaptats a l'ADA i quatre rampes, a més de fer altres millores i treballs de reparació a 13 estacions. Les obres es realitzaran a quatre estacions de Manhattan i Queens, tres de Brooklyn, una del Bronx i una de Staten Island.

A més dels treballs d'obra civil per construir els ascensors i les rampes, també s'hi instal·laran nous equips elèctrics i de comunicacions, acabats arquitectònics, vores d'andana o zones d'embarcament ADA, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador