ep ohla anuncia la inauguracion de la i 405 en california uno de los mayores proyectos de la
OHLA

OHLA USA i membres de l'equip de treball de l'autopista interestatal I-405, juntament amb representants de l'Orange County Transportation Authority (OCTA), Caltrans, i la resta de stakeholders vinculats al projecte han estat presents a la cerimònia d'inauguració d'aquesta infraestructura a Costa Mesa, Califòrnia, segons ha comunicat l'entitat.

  • 0,40€
  • -0,99%

El projecte emprès per la filial de la companyia espanyola als EUA va ser adjudicat per un import proper als 1.200 milions d'euros (1.400 milions de dòlars) i es tracta d'"un dels projectes d'infraestructures més importants i més rellevants a l'oest dels EUA", destaca la constructora.

L'abast inclou la millora de 25 quilòmetres després d'afegir un carril addicional en cada sentit. A més, s'ha incorporat la construcció de carrils de peatge express, en cada sentit, des de State Route 73 fins a Interstate 605.

Entre els elements clau del contracte, hi ha un total de 18 ponts que van ser demolits i reconstruïts, molts amb noves voreres i carrils bici afegits. L'equip del projecte va afegir rampes, a més de construir-hi i instal·lar-hi centenars de murs de contenció i d'insonorització.

OHLA assenyala que el projecte "millorarà la fiabilitat" dels desplaçaments en eliminar els colls d'ampolla, ja que la durada dels desplaçaments es reduirà a la meitat per a prop de 400.000 conductors diaris. A més, atenent criteris de sostenibilitat, s'han reciclat 710.000 tones de formigó que han estat reutilitzades per a la capa de base dels nous carrils.

La companyia espanyola destaca que els Estats Units són un dels seus "mercats de referència", ja que compta a la seva cartera amb contractes tan "rellevants" com el projecte Purple Line Light Rail, a Maryland, que porta a terme en consorci per un import global de 2.170 milions d'euros (2.300 milions de dòlars).

Noticias relacionadas

contador