ep complejo hospitalario de ohla en irlanda
OHLA

OHLA assegura que segueix compromès en un pla decidit de venda de la participació minoritària que ostenta en la concessió al Centre Hospitalari Universitari Montreal (CHUM). Fa uns quants dies, la companyia anunciava que donava per finalitzat el procés.

  • 0,34€
  • 4,45%

L'actiu, que està en operació des del 2018, segueix aportant a la societat ingressos anuals recurrents i, la demora de la venda, no implica cap incompliment de les seves obligacions financeres, afirma OHLA a través d'un comunicat, que detalla que els fons que es rebin d'aquesta operació seran destinats a la reducció de Bons, els quals no tenen venciment abans de març 2025.

Segons notificava la companyia fa dos dies a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), “transcorregut un any sense que s'hagin complert les condicions suspensives a les quals se subjectava la seva eficàcia, les parts han decidit donar per finalitzat el procés, quedant el contracte de compravenda resolt i sense efecte".

D'altra banda, OHLA ha afegit que continua amb el full de ruta marcat i anunciat al mercat, mantenint un ferm compromís amb la reducció de deute brut, la millora del seu negoci operatiu i continua treballant per complir el guidance corresponent a l'exercici 2022.

Està previst que la societat publiqui l'informe de resultats amb l'evolució de la companyia dels primers nou mesos del 2022 a la darrera setmana de novembre.

contador