ep una de las autopistas en las que ha trabajado ohl
OHL - Archivo

OHL s'ha adjudicat, a través de la seva filial Judlau, un contracte a Illinois (EUA) per 58 milions d'euros per a l'ampliació i millora d'una carretera i un pont, així com la construcció d'una rampa d'incorporació a l'autopista Tri-State.

  • 0,33€
  • 4,32%

Es tracta d'un projecte valorat en 3.600 milions d'euros, que té per objectiu augmentar la capacitat, reduir la congestió i millorar la seguretat viària en els trajectes per l'autopista I-294, segons va informar el grup participat pels germans mexicans Amodio.

Situat al sud-est, a l'encreuament entre l'autopista I-294 i la I-57, el contracte inclou la construcció d'una nova rampa d'incorporació que millori el trànsit des de la I-57 fins a la I-294, així com l'ampliació de la I-57 per a preparar la futura construcció d'incorporacions addicionals a la intersecció.

En concret, Judlau abordarà la construcció de 6.300 metres cúbics d'estructures i superestructures de formigó per als nous ponts, 4.180 metres quadres de murs de terra estabilitzats mecànicament, 16.000 metres cúbics d'excavació amb 137.000 metres cúbics addicionals de materials importats i la construcció de noves bases per a futures vies d'incorporació i carreteres secundàries.

El projecte també inclou la construcció de bigues d'acer estructural, la pavimentació d'asfalt formigó, la instal·lació d'embornals d'evacuació i el control de l'erosió.

TRAJECTÒRIA AL PAÍS

OHL desenvolupa la seva activitat als EUA des de 2006 a través de les seves filials OHL USA, Judlau, Community Asphalt, OHL Arellano i OHL Building. A través d'aquestes societats, és present a Califòrnia, Nova York, Nova Jersey, Connecticut, Massachusetts, Illinois, Texas i Florida.

D'entre els projectes realitzats al país, destaca la millora de la Interstate 405 des de State Route 73 a Interstate 605, amb un pressupost de 1.100 milions d'euros (1.200 milions de dòlars), el major contracte de la història de la companyia als EUA fins avui.

Així mateix, ha construït o rehabilitat estacions per al sistema de metro de la Ciutat de Nova York, construït un centre d'innovació a Miami i està actualment immers en el reemplaçament de la canonada de desguàs a la planta de tractament d'aigües residuals de Bergen Point en Babylon (Nova York), el primer contracte de OHL a Long Island.

A més, Judlau Contracting ha estat recentment triada com a 'Contractista de l'Any 2019' per ENR Nova York pels seus assoliments en projectes entre els quals s'inclouen la rehabilitació del túnel Canarsie, el pont Throgs Neck, la rehabilitació del viaducte de Riverside Drive, el túnel de Queens Midtown i la iniciativa Enhanced Stations.

Noticias relacionadas

contador